[cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_bg_img=”14171|https://chido.dk/wp-content/uploads/2019/06/Image-to-be-replaced-in-Omos-1-1.jpg|full” data_bg_position=”top center” data_bg_repeat=”no-repeat” data_bg_attachment=”scroll” data_bg_size=”cover” data_bg_parallax_ratio=”0.5″ data_padding_top=”0″ data_classes=”oh-chido-banner”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”0″ data_padding_bottom=”0″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Lidt om hvem vi er og hvad vi gør

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_heading type=”h3″ font_size=”30″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”center” color=”#828282″ margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Om Chido[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Udgangspunktet for åbningen af Chido var at Aarhus manglede hurtig mad, som ikke falder i kategorien ‘fast food’ kvalitetsmæssigt . Hurtig mad skal også være god mad.

For at opnå og bibeholde den høje kvalitet, får vi dagligt leveret de bedste råvarer til hver af butikkerne. Så starter vi dagen med at lave alting fra bunden – blandt andet vores langtidsbraiserede oksekød (Barbacoa) og vores efterhånden berømte hjemmelavede guacamole.

Drengene, der i sin tid startede Chido, havde hver især været i USA i længere perioder, og da de kom tilbage til det danske savnede de alle det mexicanske køkken i det aarhusianske udvalg af take-awaysteder. Siden åbningen af den første butik i Mejlgade i januar 2015 er det blevet til endnu en butik i Aarhus og i foråret 2017 åbnede Chido i Aalborg.

I udviklingen af opskrifter har smagen selvfølgelig været altafgørende. Således brugte vi også flere måneder på udviklingen af vores quesosauce, og resultatet er vi glade for og stolte af – især fordi det viste sig at være en udfordring, når man hverken vil gå på kompromis med smagen eller kvaliteten af råvarerne. Det lykkedes!

Vores mad er lavet på en måde, så den gode smag er i fokus, mens kunden alligevel kan vælge til og fra, f.eks. ved at skrue op for styrken med tilføjelse af salsa. Koriander er et gennemgående element i mexicansk mad og tex-mex, men vi ved at det deler vandene, og spørger altid før vi tilføjer koriander til din mad.

Vores personale er dem, der får hjulene til at køre rundt. Hver eneste dag laver de alle de elementer der indgår i retterne på menuen. De holder hovedet koldt når vi har travlt og de bibeholder overblikket. For at kundens oplevelse på Chido skal være god, er det ikke nok a maden er det. Man skal mødes med et smil i butikken og vide at vi gør alt for at ønsker og præferencer til maden, bliver mødt.

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”0″ data_padding_top=”10″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

Kunne du tænke dig at blive en del af Chido Familien? Send os en mail på jobs@chido.dk

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”40″ data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/3″][cmsmasters_heading type=”h3″ font_size=”22″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”center” color=”#828282″ margin_top=”30″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Chido – Boulevarden 7, 9000 Aalborg[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/3″][cmsmasters_heading type=”h3″ font_size=”22″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”center” color=”#828282″ margin_top=”30″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Chido – Mejlgade 48a, 8000, Århus C[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/3″][cmsmasters_heading type=”h3″ font_size=”22″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”center” color=”#828282″ margin_top=”30″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Chido – FrederiksAllé 135. Århus C[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_padding_bottom=”80″ data_padding_top=”0″ data_color=”default” data_bot_style=”default” data_top_style=”default” data_width=”boxed”][cmsmasters_column data_width=”1/3″][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/3″][cmsmasters_heading type=”h3″ font_size=”25″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”center” color=”#828282″ margin_top=”0″ margin_bottom=”10″ animation_delay=”0″]Ring​ ​til​ ​os​ ​på[/cmsmasters_heading][cmsmasters_heading type=”h3″ font_size=”25″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”center” color=”#828282″ margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]88826640[/cmsmasters_heading][/cmsmasters_column][cmsmasters_column data_width=”1/3″][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row][cmsmasters_row data_width=”boxed” data_top_style=”default” data_bot_style=”default” data_color=”default” data_padding_top=”0″][cmsmasters_column data_width=”1/1″][cmsmasters_heading type=”h3″ font_size=”30″ font_weight=”normal” font_style=”normal” text_align=”left” color=”#828282″ margin_top=”0″ margin_bottom=”20″ animation_delay=”0″]Find​ ​os​ ​her[/cmsmasters_heading][cmsmasters_text animation_delay=”0″]

[/cmsmasters_text][/cmsmasters_column][/cmsmasters_row]