Juleburritoen er tilbage – og mere julet end nogensinde før

Sidste år gik det rigtigt godt med juleburritoen. Mødet mellem det traditionelle julede og det friske mexicanske, faldt i god jord hos jer. Vi synes selvfølgelig det ville være en skam at snyde jer, ved ikke at gentage succesen i år. Derfor er juleburritoen nu tilbage og endnu mere julet end nogensinde før.

Men! Chido Test Kitchen havde ikke tænkt sig at gøre tingene helt lette for sig selv, ved bare at kopiere sidste års megahit. I år har vi nemlig julet tingene lidt mere op end før, blandt andet ved at bytte salaten ud med rødkål. Det er ikke den klassiske (klaskede) rødkål, vi taler om – vi har nemlig lavet vores egen rødkål, som får lov at beholde sin sprødme. Vi synes det passer perfekt sammen med resten af pakken.

Udover rødkål består Juleburritoen af ris, fajita-grøntsager, carnitas (spicy, mexican-style pulled pork), bacon(!), creme fraiche, ost og æblechutney. Æblechutneyen er vi også rigtigt glade for som alternativ til salsa. Den er stærk, let syrlig, og har sødme, og så juler æblesmagen jo også. Juleburritoen sælges på alle Chido indtil jul. Prøv den, hvis du elsker julemad, men også er en lille smule nervøs for at blive træt af medister.