Bliv en del af teamet

Home / News Bliv en del af teamet

Bliv en del af teamet

Bliv en del af teamet

Vi søger lige nu både en ny Manager på Mejlgade og en Køkkenansvarlig på Frederiksallé.

Se begge jobopslag her:

Køkkenansvarlig 30 timer om ugen:
Du skal have lyst til at arbejde i et miljø, hvor der tit er fart over feltet, du skal synes, det er sjovt og udfordrende at arbejde med mad og have daglig kundekontakt.  Det vigtigste for os er, at vi har det sjovt på jobbet samtidig med, at vi skaber de gode resultater. Det viser du ved selv at være en god teamspiller og hjælpe til, hvor der er brug for det.

Chido Manager ca. 37 timer om ugen:
Det er vigtigt for os, at din stolthed og ikke mindst passion for mad og mennesker skinner igennem og dermed er med til at sikre, at vores gæster altid får en god oplevelse. Du skal have lyst til at vise initiativ og ansvar, og du skal synes, det er sjovt og udfordrende at arbejde med og udvikle dine kolleger og se dem vokse sammen med dig. Det vigtigste for os er, at vi har det sjovt på jobbet samtidig med, at vi skaber de gode resultater. Det viser du ved selv at arbejde sammen med dit team og gå forrest på gulvet.

Skriv​ ​en​ ​kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.