Nachos og Quesosauce

Home / Uncategorized Nachos og Quesosauce

Nachos og Quesosauce

Nachos og Quesosauce

Engang blev vi tit spurgt til nachos. Til sidst lyttede vi. Men fra vi besluttede os for at lave nachos, til de kom på menuen, gik der lang tid.

Det havde været ganske let at smide noget revet gouda på nogle chips, men vi ville gerne have noget bedre. Noget mere… ostet. Derfor gik vi igang med at kreere en ostesauce. Som alt andet på Chido var det vigtigt at vi skulle kunne lave saucen fra bunden dagligt af gode, genkendelige råvarer. Det viste sig at være sværere end vi havde troet, for det krævede en perfekt balance mellem ost og de øvrige ingredienser. Desuden skulle kunne laves i de store mængder vi arbejder og kunne passe ind i vores daglige arbejdsgang.

Den quesosauce vi til sidst kom frem til er lavet af nogle helt simple, gode ting. Med ost, fløde og friske jalapeños som hovedingredienser, er der heller ingen grund til at overkomplicere tingene.

Efter kreationen af ostesaucen har vi fået det bedste ud af den, ved at introducere Nachos på menukortet. Nachos laver vi med majschips, et protein af eget valg (kylling, barbacoa, carnitas, bønner), en salsa efter eget valg (mild, medium, stærk), selvfølgelig quesosaucen og så en stor skefuld guacamole. Koriander er som altid valgfrit.

Vi er helt ubeskedent stolte af ostesaucen og vi synes de nachos vi er fundet frem til skiller sig ud fra alle de (også udmærkede) versioner, der er at finde rundt omkring på de danske caféer. Vi har gjort nachos til et rigtigt, omend fedtet og småforbudt, måltid. Kom og prøv!

Skriv​ ​en​ ​kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.