Hjemmelavet salsa

Home / Uncategorized Hjemmelavet salsa

Hjemmelavet salsa

Hjemmelavet salsa

Hver dag laver vi på Chido hjemmelavet salsa helt fra bunden. En af grundstenene i Chido’s koncept er, at måltidet skal være fleksibelt. Det skal være muligt for vores gæster at vælge til og fra og gå hjem med et måltid lige som de allerhelst vil have det. For mange er mexicansk lig med chili så stærk at munden bliver følelsesløs, mens den slags tiltaler selvfølgelig ikke alle lige meget. Derfor er det vigtigt for os at I kan få noget at vælge imellem:

Det milde

Pico de Gallo er en klassisk mexicansk salsa. Den er lavet af friske, grofthakkede tomater, rødløg, hvidløg, mild chili, koriander, lime og krydderier. Den er mild og frisk og god og passer til det hele.

Det lidt stærkere

Vores medium salsa er lavet med friske jalapeños, og er slet ikke kedelig, men har derimod spark nok til at det kan mærkes. Udover de friske jalapeños – og selvfølgelig friske tomater – er den lavet med blandt andet rødløg og hvidløg.

Det stærke

Den stærke salsa på Chido er lavet på små, ildrøde, krøllede habanero-chilier, som giver den styrke, som ikke alle kan være med på. Den er stærk, men det er en myte at chilistyrke kan ‘overdøve’ smagsløgene og gøre det svært at smage andre nuancer i maden. Den er tværtimod en smagsforstærker, og i vores stærke salsa har vi gjort os umage for at habaneroens frugtighed kan smagens.

Det voldsomme

Netop frugtigheden i en habanero har vi udnyttet til fulde i vores hjemmelavede Hot Sauce, som vi laver med gule habanero og frisk ananas. Hvis selv den stærke salsa ikke skulle være nok, kan man altid ty til Hot Sauce, som med sikkerhed vil kunne få sved på panden hos de fleste. Det er vigtigt at stærk mad ikke ‘bare’ er stærkt, men har god smag og balance i øvrigt. Det synes vi er lykkes!

Udover vores egen hot sauce, har vi også i hver af butikkerne en række andre spændende og mere klassiske hot sauces, så du kan spicy din mad op lige som du vil.

Skriv​ ​en​ ​kommentar

Din email adresse vil ikke blive offentliggjort.